![]() |
Hej Mi$ki... Ekhm...w szkole bylo, nawet gites... Oprocz tej 3+ z histry to nawet gitesik ![]() Szkolne jazdy mnie nie opuscily! ![]() W szczegolnosci na kolku polon ![]() To dopiero byly akcje ![]() Ale nie wiem jak Wam to opisac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HeHehEhe... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Niemiecki- Pani mi tylko powiedziala, zebym jush wiecej nie wandalizowala klasy... Nie moja wina ze ten kalendarz wisial na maluczkiej ![]() pinesce.... ![]() ![]() Matma- zadanka z moim partnerem ![]() Polssski...- Pani nie mogla Nas uspokoic ![]() Nie...My to grzeczna, spokojna klaska ![]() Bio- Kartka...ekhm;/ Pani mowi sama do siebie ![]() WOS- klaska z historii, looz ![]() ![]() Infa...jakies logowanie... ![]() Matma- jejejejejeje ![]() ![]() Fizyka- -"Cos duze to rondo""( promien 300 m) -"Bo to Gosia jedzie...specjalnie dla Niej!" Brechty na calej linii!Trzeba bylo tam byc, bo tego sie nie da opowiedziec ![]() Polski- Ja wariuje ![]() kocham j@ za to ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Dostalam od KogOs list...sweet ![]() Ewcia dziekuje:*:* MArCiA kovam Cie! GoSia....za all! ![]() ![]() ![]() KOncze sija! |
|
Tak napisali inni: |
04.05.2005 :: 19:53 :: cqd158.neoplus.adsl.tpnet.pl Gosia Paulaaaaaaaaaa jak ja sie zakochała na maaaaaaaxa!!!!!!!!!!!!! jeju sama widziałas |
Talk.pl :: Wróć |